Stadsbrouwerij RoodNoot on tour

Brouwerij de Koperen Kat uit Delft bestaat 10 jaar, en wij vieren mee! Stadsbrouwerij RoodNoot is een van de vele gastbrouwerijen op het verjaardagsfeestje van de Kat, die het jubileum in september viert met een gezellig bier- en muziekfestival. Verwacht bands, DJ’s en 11 gastbrouwerijen, voor een heerlijk weekend dorstlessend vermaak.

Heb je ons RoodNoot bier al geproeft? Dit is je kans! We zijn het hele weekend aanwezig en onze biertjes staan koud voor je klaar. Andere brouwerijen die meevieren zijn: Baxbier uit Groningen, Happyface uit Heemskerk, Het Uiltje uit Haarlem, De Blauwe IJsbeer uit Tilburg, X-Brewing uit Katwijk, De Arn uit Rijswijk, Eiber uit Den Haag, Brouwerij Thuis uit Den Hoorn, Bolle Paep uit Delft & Breuchem uit Zaandijk.

Kijk voor meer informatie op:

https://www.facebook.com/events/delftse-stadsbrouwerij-de-koperen-kat/de-koperen-kat-10-jaar-bier-muziekfestival-4-5-september/212007263943145/

Benieuwd naar meer? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media om helemaal up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen! Zo krijg je als eerste antwoord op prangende vragen als: wanneer gaat Stadsbrouwerij RoodNoot open? 

Recent Posts