Even voorstellen

Nu onze deuren officieel geopend zijn, is het een goed moment om onze toppers achter de bar voor te stellen: Edwin & Dominique. Zij voorzien al onze gasten van vers getapte biertjes en lekker eten, geserveerd met een glimlach! 

Edwin (Ed)

“Ik heb het vak geleerd in café de Postillon op de lijnmarkt in Utrecht. Na 26 jaar gewerkt te hebben in een oudbruin café ben ik sinds kort met veel plezier werkzaam bij bij Stadsbrouwerij RoodNoot. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging! Werken in een Utrechtse stadsbrouwerij, wie had dat kunnen voorspellen? Lekkere biertjes tappen doe ik al jaren, maar de overstap van 5 naar 16 biertapkranen is wel een hele leuke omschakeling. Ik vind het concept van Stadsbrouwerij RoodNoot mooi, en heb zin om met mijn vaste collega Do aan de slag te gaan. Samen met Wij 3.0 gaan Do en ik de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden.” 

 

Dominique (Do)

“Hoi allemaal! Mijn naam is Dominique en ik heb onwijs veel zin in dit nieuwe avontuur. Na mijn opleiding maatschappelijke zorg ben ik de horeca ingegaan. Daarna ben ik een aantal jaar begeleider geweest van mensen met een beperking. Dit heb ik beide met veel plezier gedaan. De 2 werkgebieden die ik leuk vind komen in dit mooie initiatief samen: een combinatie van horeca en het maatschappelijke. Ik vind het bijzonder om ons met een topteam in te kunnen zetten om mensen een werkplek te bieden die afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Ik hoop jullie allemaal snel te zien in de stadsbrouwerij en te verwelkomen met onze vers getapte  biertjes of andere lekkere versnaperingen en borrelhapjes!”

 

Werkplek met geduld  

Stadsbrouwerij RoodNoot is naast een gezellig proeflokaal ook een veilige werkplek voor mensen met psychiatrische problematiek.Samen met een begeleider van Wij 3.0 zullen Edwin en Dominique onze nieuwe medewerkers helpen om weer stapje voor stapje te re-integreren in de arbeidsmarkt. Ed en Dominique  leren hen de fijne kneepjes van het horeca-vak en bieden ze handvatten om het werkende leven weer rustig aan op te pakken. Het sleutelwoord is geduld, net als in het eeuwenoude brouwproces. De eerste werknemers via Wij 3.0 zijn al begonnen in de ochtenduren, we bouwen de werkzaamheden langzaam met ze op.

 

Benieuwd naar meer? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media om helemaal up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen! Zo krijg je als eerste antwoord op prangende vragen als: wanneer gaat Stadsbrouwerij RoodNoot open? 

Recent Posts