ZAALVERHUUR

Vergaderzaal

Op zoek naar een leuke zaal om te huren in regio Utrecht en Leidsche Rijn, op een bijzondere locatie? Onze bovenzaal is de ideale plek voor een vergadering, lezing, workshop, training of bedrijfsuitje! Geschikt voor zowel zakelijke als privé evenementen, voor groepen tot 25 personen. 

De vergaderzaal heeft een groot TV scherm met WiFi voor o.a. presentaties, ook is er een flipover aanwezig om te gebruiken.

Kosten zaalhuur
We verhuren de ruimte per dagdeel voor €250,- (incl. BTW), met onbeperkt koffie, thee en water. 

Bovenbar

Onze gezellige bovenbar is de ideale ruimte om te huren als je iets te vieren hebt, of de vergadering af wil sluiten met een borrel. De bar grenst aan de vergaderzaal en kijkt uit over de brouwerij beneden. Het is de ideale kroeg om af te huren voor borrels, verjaardagen of andere feesten en partijen! 

Wat hapjes en drankjes betreft is er van alles mogelijk. Neem contact met ons op voor de verschillende opties omtrent consumpties. 

Kosten bar afhuren
De verhuurprijs is in overleg, afhankelijk van het aantal uur, personen en het gewenste arrangement.

Aanvullende arrangementen 

Naast de verhuur van de verschillende ruimtes zijn er aanvullende arrangementen mogelijk in overleg. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Bierproeverij 
  • BBQ
  • Lunch 
  • Diner
  • Borrel
  • Etc.  

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit of bijzonder teamuitje in de buurt Utrecht? We organiseren graag een passend groepsarrangement voor je, van bierproeverij tot barbeque. Onze BBQ-pakketten kunnen naar wens samengesteld worden: vlees, vis, vega of een combinatie, aangevuld met verschillende salades en brood. Wij nemen alles voor je uit handen. Onze chef staat achter de barbecue, zodat jullie ondertussen lekker kunnen borrelen zonder dat je bang hoeft te zijn dat er iets aanbrandt. Het BBQ-arrangement is zeer geschikt voor grotere groepen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op via info@stadsbrouwerijroodnoot.nl

VERGADERZAAL

BOVENBAR